1. boormachines
 2. Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu).

Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Einhell 4513925 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesEinhell 4513925
Artikelnummer873832
Gewicht1,07 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Einhell 4513925

De Einhell TE-CD 18/40 Li Solo (zonder accu) is een uiterst handige en gebruiksvriendelijke accuboormachine, waar je eindeloos veel klussen mee kunt aanpakken. De twee versnellingen en het instelbare toerental stellen je in staat om altijd de juiste kracht te gebruiken, zodat je in hout gaten van maximaal 25 millimeter kunt boren en in metaal tot 12 millimeter. De boormachine heeft ook een led-verlichting, zodat je zelfs in de donkerste hoekjes voldoende zicht hebt om secuur te werk te gaan. De boormachine wordt geleverd zonder accu en acculader. Maar hij is wel compatibel met het Power X-Change accuplatform. Dus als je al in het bezit bent van een 18 volt accu uit dit platform, kun je er meteen mee aan de slag. De Einhell TE-CD 18/40 Li Solo is een robuuste, stevige machine die je veel kunt gebruiken. Of je nu gaat schroeven, boren of frezen, hij heeft voor elk doel de juiste kracht. De set bevat ook een boorstop, waarmee je precies kunt afstellen hoe diep je een gat boort. Bovendien heeft hij een krachtig koppel, waardoor je zelfs harde materialen als.

Pluspunten
 • Je boren gaten van maximaal 25 millimeter groot in hout, wat genoeg is voor bijna alle klussen in en om het huis

  .

  Met behulp van de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plekken goed zicht op je schroef- en boorwerk.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen slagfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de Einhell 4513925

De Einhell 4513925 levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Einhell 4513925.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.