1. boormachines
 2. Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita D-47145 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita D-47145
Artikelnummer925282
Gewicht1,5 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita D-47145

De Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset maakt het klussen leuker en makkelijker. De schroefboormachine is voorzien van een koolborstelloze motor die een constante kracht levert bij een maximale toeren van 1900 per minuut. Ideaal voor het boren in hardere houtsoorten. Ook heb je de beschikking over 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen. De bit- en borenset die je erbij krijgt, is een stuk completer dan je zou denken. In de set vind je boren voor hout, steen, metaal en bits in verschillende maten. Ook de 2 meegeleverde 18V accu’s zorgen ervoor dat je altijd een opgeladen accu bij de hand hebt als je aan het klussen bent. Zo heb je alles bij elkaar om je klus tot een goed einde te brengen.

Pluspunten
 • Dankzij de 71-delige bit- en borenset kan je direct beginnen met klussen

  .

  Met een boorcapaciteit tot 38 millimeter in hout, is hij ideaal voor het maken van grote boorgaten

  .

  Je kunt de Makita LXT accu's gebruiken voor ander elektrisch gereedschap van 18 volt van hetzelfde merk dat dezelfde accu platformen heeft.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee boren in tegels of baksteen.

Veelgestelde vragen over de Makita D-47145

De Makita D-47145 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita D-47145.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.