1. boormachines
 2. DeWalt D25134KP-QS.

DeWalt D25134KP-QS.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt D25134KP-QS boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt D25134KP-QS
Artikelnummer806501
Gewicht3 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de DeWalt D25134KP-QS

Met de DeWalt D25134KP-QS heb je een krachtige combihamer in huis die je voor allerlei klussen kan gebruiken. De machine is uitgerust met een 13 millimeter snelwisselboorkop waar je hout- en metaalboren met snelspan aansluiting op bevestigt. De motor heeft een vermogen van 800 watt en een koppel van 1,7 joule. Hiermee is het mogelijk om >5540 slagen per minuut tegen betonnen muren aan te leggen. Om het veilig werken met de DeWalt D25134KP-QS te waarborgen, is de machine voorzien van een optimale stofafdichting en luchtuitlaatsleuven. Hierdoor wordt boorgruis niet richting je gezicht geblazen. De combihamer wordt geleverd met een boren- en beitelset en een handige koffer waar je de machine in kan vervoeren. Zo kun je de DeWalt D25134KP-QS overal mee naartoe nemen en heb je altijd de juiste machine bij de hand voor al je klussen.

Pluspunten
 • Dankzij de rotatiestop kun je de machine niet alleen gebruiken voor het boren, maar ook voor het afbreken van een betonnen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Dankzij de extra boorkop kun je zowel snelspan- als sds-boorkoppen gebruiken

  .

  Met een gewicht dat slechts 3 kilogram is, is de machine erg geschikt om mee te werken tijdens lange diensten.

Minpunten
 • Je bewegingsruimte is beperkt door het relatief korte netsnoer van 2 meter.

Veelgestelde vragen over de DeWalt D25134KP-QS

De DeWalt D25134KP-QS levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt D25134KP-QS.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.