1. boormachines
 2. Bosch UniversalImpact 18.

Bosch UniversalImpact 18.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06039C8100 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 06039C8100
Artikelnummer834827
Gewicht1 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder2 - 10 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch 06039C8100

De Bosch UniversalImpact 18 is een krachtige klopboormachine die perfect is voor klussen in en om het huis. Door zijn compacte afmetingen en lage gewicht is deze machine gemakkelijk in gebruik. Met de klopboormachine boor je gaten tot 30 millimeter in hout en met de klopfunctie boor je gaten in baksteen en tegels. Zo heb je bijvoorbeeld een ophangsysteem voor een boekenplank of schilderij in je muur. Ook schroef je moeiteloos dankzij de 2 versnellingen. De Bosch UniversalImpact wordt geleverd met een 18V accu die onderdeel is van het POWER FOR ALL 18V accu platform. Hiermee kun je gebruik maken van alle andere gereedschappen die ook onderdeel zijn van dit platform en kun je met hetzelfde accu verschillende klussen uitvoeren.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts één kilogram houd je langdurig klussen goed vol

  .

  -> Met een gewicht van slechts een kilo kun je lange tijd goed doorwerken. Dankzij de klopfunctie gebruik je de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen

  .

  -> Dankzij de slagfunctie kun je de machine ook gebruiken voor licht boren in tegels en steen. De klopboormachine werkt op het Bosch POWER FOR ALL 18V accu platform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch POWER FOR ALL 18V gereedschap

  .

  -> De slagboor werkt op het Bosch POWER FOR ALL 18V accuplatform, zodat je één accu hebt voor alle Bosch POWER FOR ALL 18V gereedschappen.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch 06039C8100

De Bosch 06039C8100 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 06039C8100.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.