1. boormachines
 2. DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD796NT-XJ boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DCD796NT-XJ
Artikelnummer872020
Gewicht1,3 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de DeWalt DCD796NT-XJ

De DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu) is een 18-volt accuklopboormachine die de perfecte balans tussen power en gemak biedt. Deze machine is voorzien van een krachtige koolborstelloze motor die zorgt voor een verhoogde efficiëntie en een langere levensduur. Daarnaast heeft hij een led-verlichting, een riemhaak en een magnetische bithouder om je werk gemakkelijker te maken. De DeWalt DCD796NT-XJ is onderdeel van het DeWalt XR accuplatform. Wat betekent dat je als je al een accu hebt uit hetzelfde accuplatform van hetzelfde merk, deze ook gebruiken kan op deze klopboormachine. De DeWalt DCD796NT-XJ is ideaal voor schroeven, boren en klopboren in hout, metaal en steen. Je zult dus geen last hebben van een vermoeide arm tijdens het werken met deze klopboormachine. Ook als je op regelmatige en intensieve basis werkt, ben je met de DeWalt DCD796NT-XJ verzekerd van een krachtige en betrouwbare prestatie. Bovendien biedt deze boor een draadloze optie. Zo kan je altijd je klus klaren, waar je ook bent.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote gaten

  .

  Met een hoge maximale koppel van 70 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  De TSTAK-koffer is stevig op andere koffers van het opbergsysteem te klikken en is daardoor eenvoudig mee te nemen.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD796NT-XJ

De DeWalt DCD796NT-XJ levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DCD796NT-XJ.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.