1. boormachines
 2. DeWalt DCD777L2T-QW.

DeWalt DCD777L2T-QW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD777L2T-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DCD777L2T-QW
Artikelnummer852700
Gewicht1,5 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de DeWalt DCD777L2T-QW

De DeWalt DCD777L2T-QW is een krachtige, duurzame en compacte schroefboormachine. Deze boormachine is ideaal voor het boren van gaten in hout, met een maximale gatengrootte van 30 millimeter. Door het kleine formaat is de boormachine comfortabel in de hand te houden, zelfs bij langdurig gebruik. Met een maximale koppel van 65 newtonmeter is de boormachine geschikt voor het uitvoeren van zwaar schroefwerk. Daarnaast is de DCD777L2T-QW ook uitgerust met een automatische toerentalregeling, waarmee je altijd een optimale controle hebt. De meegeleverde 18 volt accu's hebben een capaciteit van 3,0 Ah en zijn gemakkelijk te opladen. Ook berg je de boormachine, accu's en oplader netjes op in de stapelbare TSTAK koffer. Dankzij deze koffer en het compacte formaat is de DCD777L2T-QW makkelijk te vervoeren naar elke locatie.

Pluspunten
 • Met de hoge maximale koppel van 65 Nm voer je zware schroefklussen zoals het losdraaien van verroeste schroeven uit

  .

  Dankzij de accucapaciteit van 3 Ah kun je extra lang doorwerken met 1 volle accu

  .

  De 2 meegeleverde accu's kun je ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk, met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boor heeft geen percussiefunctie, dus je kunt er geen tegels of baksteen mee boren.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD777L2T-QW

De DeWalt DCD777L2T-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DCD777L2T-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.