1. boormachines
 2. Makita DHR243Z (zonder accu).

Makita DHR243Z (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DHR243Z boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DHR243Z
Artikelnummer915453
Gewicht2,8 kg
Type

Combihamer

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DHR243Z

Met de Makita DHR243Z (zonder accu) combihamer kun je alle klussen aan. Deze robuuste combihamer beschikt over een rotatiestop, waardoor je ook lichte breekwerkzaamheden kunt uitvoeren. Met een gewicht van 2,8 kilogram (zonder accu) kun je langere tijd aan het werk blijven zonder last te krijgen van je armen. Daarnaast is de ideale boordiameter voor beton 4 tot 16 millimeter, met een maximale diameter van 24 millimeter. De DHR243Z wordt geleverd zonder geïntegreerde stofafzuiging, accu en lader, maar is wel compatibel met het Makita LXT 18V accuplatform. Dus als je thuis al een accu van dit platform hebt liggen, kun je deze ook gebruiken voor dit apparaat. Je hoeft dus niet nieuwe accu's of laders aan te schaffen. Met de Makita DHR243Z (zonder accu) combihamer heb je een professioneel apparaat dat je door zware materialen kan boren, maar ook door lichte materialen.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden, dankzij de rotatiestop

  .

  Je kunt ook zwaar boorwerk uitvoeren met de combihamer, dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 24 millimeter in beton

  .

  De machine heeft een zeer licht gewicht van slechts 3,4 kilogram, waardoor hij erg geschikt is om lang mee te werken.

Minpunten
 • Deze versie wordt geleverd zonder geïntegreerde stofzuiger.

Veelgestelde vragen over de Makita DHR243Z

De Makita DHR243Z levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DHR243Z.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.