1. boormachines
 2. DeWalt DCD777S2T-QW.

DeWalt DCD777S2T-QW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCD777S2T-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DCD777S2T-QW
Artikelnummer792038
Gewicht1,5 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de DeWalt DCD777S2T-QW

De DeWalt DCD777S2T-QW is een krachtige en compacte schroefboormachine. Met zijn krachtige motor boor je eenvoudig gaten van 30 millimeter in hout. De machine heeft een maximaal koppel van 65 newtonmeter, waardoor je ook zware schroefwerkzaamheden uitvoert. Het gewicht van 1,5 kilogram maakt het gebruik van de boormachine comfortabel. De bits zijn eenvoudig te wisselen met één hand, zodat je vlot verder werkt. De machine past zich automatisch aan het werk aan, waardoor je altijd optimale controle hebt. Na gebruik kun je de accuboormachine, de twee DeWalt XR 18 volt accu's en oplader opbergen in de meegeleverde en stapelbare TSTAK koffer. Zo heb je altijd alles bij elkaar. Met de DeWalt DCD777S2T-QW klussen is eenvoudiger dan ooit!

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde DeWalt XR-accu ook op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform

  .

  Met een maximale koppel van 65 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  Met een gewicht van slechts 1,5 kilogram is langdurig klussen goed vol te houden.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee boren in tegels of baksteen.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DCD777S2T-QW

De DeWalt DCD777S2T-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DCD777S2T-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.