1. boormachines
 2. BLACK+DECKER BCD001C1-QW.

BLACK+DECKER BCD001C1-QW.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BCD001C1-QW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBLACK+DECKER BCD001C1-QW
Artikelnummer931256
Gewicht1,666 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 10 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de BLACK+DECKER BCD001C1-QW

De BLACK+DECKER BCD001C1-QW schroefboormachine is een uiterst veelzijdige boormachine voor al jouw klussen. Met de meegeleverde 18V accu ben je direct klaar om aan de slag te gaan en met een koppel van 37 Nm is deze schroefboor geschikt voor een breed scala aan materialen. Met de 11 koppelinstellingen stel je de boor precies af voor de juiste materiaal- en schroefformaat. Met de boorstand in de BCD001C1-QW boren je gemakkelijk gaten tot 25 millimeter in hout en maximaal 10 millimeter in metaal. De ingebouwde led-verlichting zorgt ervoor dat je ook in het donker kunt werken. De BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accu is ook geschikt voor meerdere (tuin)gereedschappen met hetzelfde accu-platform, waardoor je met één accu meerdere apparaten bedient. Met de BLACK+DECKER BCD001C1-QW schroefboormachine kun je snel en effectief aan al jouw doe-het-zelf schroefboorprojecten werken. De veelzijdige boor is geschikt voor verschillende materialen en schroefformaten, met een koppel van 37 Nm en 11 koppelinstellingen, en met ingebouwde led-verlichting kun.

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform

  .

  => Je gebruikt de meegeleverde BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accu ook op ander gereedschap met hetzelfde accuplatform

  .

  Je boort gaten van maximaal 25 millimeter groot in hout, wat genoeg is voor bijna alle klussen in en om het huis

  .

  => Je boort gaten van maximaal 25 millimeter groot in hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen in en rondom het huis. Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plekken goed zicht op je schroef- en boorwerk

  .

  => Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plekken goed zicht op je schroef- en boren.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee boren in tegels of baksteen.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BCD001C1-QW

De BLACK+DECKER BCD001C1-QW levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de BLACK+DECKER BCD001C1-QW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.