1. boormachines
 2. Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset.

Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 06112A4001 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 06112A4001
Artikelnummer788739
Gewicht2,9 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder13 mm
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Bosch Professional 06112A4001

De Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset is een professioneel gereedschap dat je voor bijna alle boorklussen kunt gebruiken. Met de combihamer kun je zowel boren in beton als tegels weg beitelen of een muurtje afbreken. De GBH 2-26 F heeft een boorcapaciteit van 26 millimeter in beton, 13 millimeter in staal en 30 millimeter in hout. De aan- en uitknop kun je vastzetten, waardoor je langdurig kunt doorwerken zonder de knop steeds in te drukken. Deze professionele borenset komt met een SDS-plus borenset en een snelspanboorhouder. Hiermee kun je meteen aan de slag met je boorklussen. Daarnaast is het gebruiken van hout- of metaalboren met een snelspanaansluiting ook mogelijk. Al het gereedschap wordt geleverd in een handige koffer, zodat je het eenvoudig met je meeneemt. Met de Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset heb je een krachtig gereedschap in handen waarmee je al je boorklussen met gemak aankunt.

Pluspunten
 • Dankzij de rotatiestop kun je de machine niet alleen gebruiken voor het boren, maar ook voor het afbreken van een betonnen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Dankzij de extra snelspanboorkop kun je ook hout- of metaalboren met een 'normale' aansluiting gebruiken

  .

  Met een gewicht van maar 2,9 kilogram kun je comfortabel een paar uur achter elkaar werken.

Minpunten
 • Je bewegingsvrijheid is beperkt door het relatief korte netsnoer van 2,5 meter.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 06112A4001

De Bosch Professional 06112A4001 levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 06112A4001.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.