1. boormachines
 2. Bosch Professional GSB 12V-30.

Bosch Professional GSB 12V-30.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 06019G9104 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 06019G9104
Artikelnummer841145
Gewicht1,3 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1 - 10 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch Professional 06019G9104

De Bosch Professional GSB 12V-30 is een krachtige boormachine voor bovenhands boorwerk en het werken in kleine ruimtes. Met een gewicht van slechts 1,3 kilogram is deze 12 volt machine zeer compact. Je kunt er gaten tot 28 millimeter grote boort in hout. Met een maximale koppel van 30 Nm is deze boormachine ook perfect voor licht en snel schroefwerk. Zet de klopfunctie aan voor het boren van kleine gaten van maximaal 10 millimeter in metselwerk. Met de meegeleverde 2 accu's en de handige opbergtas ben je altijd klaar voor gebruik. De Bosch Professional GSB 12V-30 is een krachtige en flexibele boormachine die je dankzij zijn compacte formaat overal mee naar toe kunt nemen. Met de 3 verschillende versnellingen en de klopfunctie is deze boormachine geschikt voor zowel bovenhands boorwerk als het boren in metselwerk. Met de meegeleverde 2 accu's en de handige opbergtas kun je altijd op pad gaan. De GSB 12V-30 is perfect voor het monteren van keukenkastjes en het plaatsen van sanitair, maar ook voor licht schroefwerk. Met een maximale koppel van 30 Nm is deze boormachine zeer kracht.

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde Bosch Flexibele Power System accu ook op andere 12 volt elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en hetzelfde accuplatform

  .

  Er worden 2 accu's meegeleverd, zodat je altijd een volle accu bij de hand hebt

  .

  Dankzij de handige koffer bewaar je de boormachine altijd netjes.

Minpunten
 • Met een maximale koppel van 30 Nm is hij minder geschikt om langdurig zwaar schroefwerk uit te voeren.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 06019G9104

De Bosch Professional 06019G9104 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 06019G9104.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.