1. boormachines
 2. Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 0 603 3A9 303 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 0 603 3A9 303
Artikelnummer330866
Gewicht2,2 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Bosch 0 603 3A9 303

Met de Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset heb je alles wat je nodig hebt om te beginnen met je klus. De boorhamer heeft een maximale boorcapaciteit van 20 millimeter in steen, hout en beton, waardoor je veelzijdig kunt werken. Het apparaat is licht van gewicht, slechts 2,2 kilogram, waardoor je de boorhamer gemakkelijk kunt gebruiken zonder je armen te vermoeien. De softgrip en het ergonomische design maken het apparaat ook voor beginnende klussers handzaam. Met de meegeleverde opbergkoffer kun je het apparaat en de toebehoren gemakkelijk opbergen. De Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset is een must-have voor iedereen die graag klust en een klus snel en efficiënt af wil ronden.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram heb je de combihamer goed onder controle

  .

  Naast boren voer je met de machine ook lichte beitelwerkzaamheden uit, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Dankzij de meegeleverde boor zul je direct aan de slag kunnen.

Minpunten
 • De slagkracht van 1,7 joule is niet hoog genoeg om het zwaardere breekwerk mee aan te vallen.

Veelgestelde vragen over de Bosch 0 603 3A9 303

De Bosch 0 603 3A9 303 levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 0 603 3A9 303.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.