1. boormachines
 2. DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset.

DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DT71563-QZ boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DT71563-QZ
Artikelnummer857491
Gewicht1,5 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de DeWalt DT71563-QZ

Met de DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset heb je een krachtige boormachine met veel toebehoren bij de hand. Niet alleen boor je gemakkelijk in hout, steen en metaal, maar de 1 kilogram wegende boormachine ligt ook nog eens fijn in de hand. Je kunt er lange tijd mee doorgaan zonder dat je last krijgt van vermoeide armen. Dankzij de maximale koppel van 65 newtonmeter is zelfs stevig schroefwerk geen probleem. Daarnaast is de DCD777L2T-QW voorzien van een automatische toerentalregeling, waardoor je de controle behoudt over de klus. Met de meegeleverde accu's en oplader bewaar je de boormachine en alle toebehoren netjes in de bijgeleverde opbergkoffer. Deze koffer is gemaakt van stevig materiaal en heeft een handige schouderriem waarmee je de boormachine gemakkelijk met je meeneemt. Met de DeWalt DCD777L2T-QW + 100 delige boren- en bitset heb je dus alles bij elkaar om een klus snel en gemakkelijk af te ronden.

Pluspunten
 • Dankzij de meegeleverde boren- en bitset heb je alles wat nodig is om verschillende taken uit te voeren

  .

  Met de hoge maximaal koppel van 65 Nm kun je zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven, uitvoeren

  .

  De meegeleverde accu's kunnen ook worden gebruikt voor ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.De boormachine heeft geen slagfunctie, dus je kan er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DT71563-QZ

De DeWalt DT71563-QZ levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DT71563-QZ.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.