1. boormachines
 2. Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 06019H4100 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 06019H4100
Artikelnummer925540
Gewicht1,82 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch Professional 06019H4100

De Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu) is een krachtige accuschroefboormachine. Met de kracht van 63 Nm schroef je eenvoudig grote schroeven vast. Ook boor je met deze machine gemakkelijk gaten in hout tot 38 millimeter en in metaal tot 13 millimeter. Dit is 3 millimeter meer dan bij de GSR 18V-21. De gehele behuizing van de motor is gemaakt van metaal waardoor de machine duurzaam en geschikt is voor dagelijks gebruik. Bovendien beschermt de Electronic Cell Protection de accu tegen volledige ontlading, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Je krijgt de Bosch Professional GSR 18V-28 (zonder accu) geleverd zonder accu. Maar heb je al een accu van het Bosch Professional 18V System accu platform? Dan kun je deze ook op deze boormachine gebruiken. Zo kun je met deze machine nog gemakkelijker schroeven vastzetten en gaten boren in metaal en hout.

Pluspunten
 • Met een borendiameter van maximaal 38 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Door de hoge maximale koppel van 63 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  De machine is onderdeel van het Bosch Professional 18V System accupakket, waardoor je één accu hebt voor al je Bosch Professional 18V System elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • Er worden geen bits, boren of accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 06019H4100

De Bosch Professional 06019H4100 levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 06019H4100.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.