1. boormachines
 2. Makita DHR243ZJW (zonder accu).

Makita DHR243ZJW (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DHR243ZJW boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita DHR243ZJW
Artikelnummer839814
Gewicht3,4 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder1 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita DHR243ZJW

De Makita DHR243ZJW is een professionele combihamer die ideaal is voor klussers die ook zware materialen door willen boren. Met een gewicht van 3,4 kilogram kun je langere tijd klussen, zonder dat je last krijgt van je armen. De rotatiestop zorgt ervoor dat je met deze combihamer ook lichte breekwerkzaamheden kunt uitvoeren. Daarnaast is de Makita DHR243ZJW voorzien van een geïntegreerde stofafzuiging, waarmee stof en boorgruis direct bij het boorgat worden opgezogen. Zo heb je achteraf geen berg stof op de grond liggen. Als je al een 18V accu van het Makita LXT accuplatform hebt liggen, dan kun je deze ook voor deze combihamer gebruiken. Zo hoef je geen nieuwe accu aan te schaffen.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden dankzij de rotatiestop

  .

  Met de combihamer voer je zelfs zwaar boorwerk uit dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 24 millimeter in beton

  .

  Met slechts 3,4 kilogram is het de ideale machine om langdurig mee te werken.

Minpunten
 • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita DHR243ZJW

De Makita DHR243ZJW levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita DHR243ZJW.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.