1. boormachines
 2. Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita D-47145 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita D-47145
Artikelnummer925282
Gewicht1,8 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita D-47145

De Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset maakt het voor u gemakkelijk om de meest uiteenlopende klussen aan te pakken. Het boorgedeelte van de klopboormachine heeft een maximale boorcapaciteit van maar liefst 38 millimeter in hout en 13 millimeter in steen en metaal. In de set zitten bits in verschillende maten, zodat je ook voor wat kleinere klussen uit de voeten kunt. Bovendien is er een dubbele led verlichting aanwezig, waardoor je zelfs in minder goed verlichte ruimtes precies ziet wat je doet. Kortom, de Makita DHP485RFJ + 71-delige bit- en borenset is de perfecte oplossing voor de meest uiteenlopende klussen.

Pluspunten
 • Dankzij de 100-delige bit- en borenset kan je direct beginnen met klussen

  .

  Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met deze set kan je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet zelf aan de slag met een stofzuiger. De boormachine heeft geen geïntegreerde stofafzuiging, dus je moet zelf met een stofzuiger aan de slag gaan.

Veelgestelde vragen over de Makita D-47145

De Makita D-47145 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita D-47145.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.