1. boormachines
 2. Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Einhell 4513900 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesEinhell 4513900
Artikelnummer865571
Gewicht2,1 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Einhell 4513900

De Einhell HEROCCO Solo (zonder accu) is een echte uitkomst voor zwaar kluswerk en verbouwingsklussen. De 18 volt combihamer is geschikt om in beton te boren, maar ook voor boren in andere materialen zoals steen en hout. Het toerental is handmatig aan te passen, waardoor je secuur en gecontroleerd te werk gaat. Met de LED verlichting werk je ook in donkere omgevingen gewoon door. Ook het wisselen van verschillende soorten en maten boortjes is een fluitje van een cent; de boorkop is voorzien van SDS-Plus. Met de Einhell HEROCCO Solo (zonder accu) ben je verzekerd van een krachtige en betrouwbare prestatie voor al je klussen. En als je al in het bezit bent van een 18 volt accu uit het Power X-Change accuplatform, kun je meteen aan de slag. De combihamer is compact en licht in gewicht, waardoor je makkelijk bij lastig bereikbare plekken komt. Klaar om je projecten met deze krachtpatser aan te pakken?

Pluspunten
 • De werking op accu geeft je alle bewegingsvrijheid

  .

  De accu geeft je de vrijheid om overal te bewegen

  .

  Naast boren voer je met de machine ook licht beitelwerk uit, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Met de machine voer je naast boren ook licht beitelwerk uit, zoals het afbreken van een stenen muur of het afbikken van tegels

  .

  Met een gewicht van slechts 2,1 kilogram is de boorhamer/combihamer goed onder controle te houden

  .

  Met een gewicht van slechts 2,1 kilogram is de boorhamer/combihamer makkelijk onder controle te houden.

Minpunten
 • Met een boordiameter tot maximaal 20 millimeter in beton, is hij geschikt voor het maken van kleine gaten.

Veelgestelde vragen over de Einhell 4513900

De Einhell 4513900 levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Einhell 4513900.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.