1. boormachines
 2. Makita HR2230X4 + borenset.

Makita HR2230X4 + borenset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita HR2230X4 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita HR2230X4
Artikelnummer161769
Gewicht2,6 kg
Type

Boorhamer

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Makita HR2230X4

Met de Makita HR2230X4 + borenset heb je alles wat je nodig hebt om door beton te boren. De 710 watt boorhamer wordt geleverd met een speciale opbergkoffer die 14 SDS-plus boren bevat, waardoor je alvast een goede voorraad hebt voor de komende klussen. Met deze boorhamer kun je tot 22 millimeter boren in beton en tot 13 millimeter in steen. Het gewicht van de HR2230X4 is slechts 2,6 kilogram, wat ervoor zorgt dat je langere tijd achter elkaar kunt klussen zonder last te krijgen van vermoeide armen. Let op: Boor nr. 5 kan tijdens het vervoeren losraken. Controleer daarom voor de zekerheid of deze goed zit onderin de koffer.

Pluspunten
 • Bij deze uitvoering krijg je ook een opbergkoffer en borenset, zodat je meteen aan de slag kunt gaan

  .

  Met een gewicht van slechts 2,6 kilogram kun je comfortabel een paar uur achter elkaar doorwerken

  .

  Je hebt lekker veel bewegingsvrijheid door het 4 meter lange netsnoer.

Minpunten
 • Er ontbreekt een rotatiestop voor breekwerkzaamheden.

Veelgestelde vragen over de Makita HR2230X4

De Makita HR2230X4 levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita HR2230X4.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.