1. boormachines
 2. DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset.

DeWalt D25333K-QS + 4-delige SDS-plus hamerborenset.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DT9700-QZ boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesDeWalt DT9700-QZ
Artikelnummer95533
Gewicht3,7 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdOpbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de DeWalt DT9700-QZ

De combihamer DeWalt D25333K-QS is meer dan alleen een boorhamer; het is een complete set voor zwaardere boor- en breekklussen. Boren tot 30 millimeter in beton is geen enkel probleem. Deze machine heeft een trillingswaarde van slechts 10 meter per seconde waardoor je het gevoel hebt dat je geen kracht nodig hebt om te boren. Bovendien weegt de machine maar 3,7 kilogram, waardoor je deze makkelijk meeneemt naar je werkplek. Met de bijgeleverde 4-delige SDS-plus hamerborenset heb je alles wat je nodig hebt voor je klussen. De set bestaat uit een SDS-plus boor, een SDS-plus klopboor, een SDS-plus slagboor en een SDS-plus mee-eensleutel. De stapelbare TSTAK koffer waarin de combihamer en de hamerborenset geleverd worden, zorgt ervoor dat je alles netjes bij elkaar hebt en makkelijk mee kunt nemen. Kortom, met deze set heb je alles wat je nodig hebt voor je boor- en breekklussen in en om huis.

Pluspunten
 • De boorkracht voor maximaal 30 millimeter in beton is voldoende voor zware boorklussen

  .

  Met een gewicht van slechts 3,7 kilogram is de machine geschikt voor langdurig gebruik

  .

  Met de meegeleverde borenset kun je direct beginnen.

Minpunten
 • De combihamer is niet uitgerust met geïntegreerde stofafzuiging.

Veelgestelde vragen over de DeWalt DT9700-QZ

De DeWalt DT9700-QZ levert bij aankoop Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de DeWalt DT9700-QZ.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.