1. boormachines
 2. BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de BLACK+DECKER BEHS03K-QS boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBLACK+DECKER BEHS03K-QS
Artikelnummer866393
Gewicht4,9 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de BLACK+DECKER BEHS03K-QS

Met de BLACK+DECKER BEHS03K-QS ben je voorbereid op al je boor- en sloopwerk. Deze 1250 watt combihamer beschikt over een slagkracht van 3,7 joule en is daardoor geschikt voor het boren van grote gaten in beton en het afbreken van muren. Met de Vibratie Demping Technologie hou je de trillingen binnen de perken, zodat je armen geen overmatige spierpijn krijgen. De SDS-Plus boorkop zorgt ervoor dat je boor nooit loszit. Daarnaast wordt er een koffer en een zijhandgreep meegeleverd, zodat je de juiste houvast hebt bij je klus. De zijhandgreep is ook eenvoudig te verwijderen als je deze niet nodig hebt. Met de BLACK+DECKER BEHS03K-QS ben je goed voorbereid op zwaar boor- en sloopwerk.

Pluspunten
 • Naast boren voer je met de machine ook licht beitelwerk uit, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Je boort gaten van maximaal 32 millimeter groot in beton, wat genoeg is voor vrijwel alle klussen in en om het huis

  .

  Dankzij de handige koffer bewaar je de combihamer altijd netjes op.

Minpunten
 • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de BLACK+DECKER BEHS03K-QS

De BLACK+DECKER BEHS03K-QS levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.