1. boormachines
  2. Bosch Professional GSR 18V-21.

Bosch Professional GSR 18V-21.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 06019H100A boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 06019H100A
Artikelnummer925539
Gewicht4,11 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch Professional 06019H100A

De Bosch Professional GSR 18V-21 accuschroefboormachine is de perfecte keuze voor intensief gebruik. De machine is uitgerust met een krachtige motor met een koppel van maar liefst 55 Nm. Hiermee boor je gaten tot 35 millimeter in hout en maximaal 10 millimeter in metaal. De behuizing van de motor is helemaal van metaal, waardoor de machine duurzaam is en geschikt voor dagelijks gebruik. Met de Electronic Cell Protection bescherm je de accu tegen volledige ontlading, waardoor deze langer meegaat. Deze populair schroefboormachine wordt geleverd met 2 18 volt accu's van 2 ampère van het Bosch Professional 18V System accu platform. Dit betekent dat je deze accu's ook kunt gebruiken voor andere gereedschappen uit hetzelfde accu platform. Na gebruik berg je alles netjes op in de stapelbare L-Boxx opbergkoffer, die je meegeleverd krijgt. Kortom, de Bosch Professional GSR 18V-21 accuschroefboormachine is een krachtige en betrouwbare helper voor intensief gebruik.

Pluspunten
  • Met een boorbereik tot maximaal 35 millimeter in hout, is deze geschikt voor het maken van grote gaten. De L-Boxx kan je stevig vastklikken op andere koffers uit dit opbergsysteem, waardoor het gemakkelijk meegenomen kan worden. Je kunt de meegeleverde Bosch Professional 18V System accu ook gebruiken op ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 06019H100A

De Bosch Professional 06019H100A levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 06019H100A.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.