1. boormachines
 2. Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set.

Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set.

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Metabo 600697510 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMetabo 600697510
Artikelnummer833534
Gewicht3 kg
Type

Boorhamer, Combihamer

Capaciteit boorhouder
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningNetstroom

Omschrijving van de Metabo 600697510

Met de Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set kun je kleine betonnen muur afbreken of tegels bikken. De hamer heeft een rotatiestop, waardoor je naast boren, ook lichte breekwerkzaamheden kunt uitvoeren. De combihamer is erg geschikt voor intensieve boorklussen en zwaarder breekwerk, omdat hij een relatief hoge boorcapaciteit in beton van 26 millimeter heeft en een hoge slagkracht. Er wordt zowel een SDS-Plus boorkop als snelspanboorkop meegeleverd, waardoor je ook in hout of metaal kunt boren. Met een kabellengte van 4 meter heb je veel bewegingsvrijheid en kun je de hamer meenemen naar een volgende klus. Er wordt een opbergkoffer meegeleverd, waardoor je de combihamer gemakkelijk kunt opbergen.

Pluspunten
 • Dankzij de extra snelspanboorkop kun je ook hout- of metaalboren met een 'normale' aansluiting gebruiken

  .

  Dankzij de rotatiestop kunnen de machine niet alleen voor boren worden gebruikt, maar ook voor het afbreken van een betonnen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  De boorcapaciteit tot maximaal 26 millimeter in beton is voldoende voor diverse boorklussen.

Minpunten
 • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het moeilijk is om klussen te doen op slecht verlichte plekken.

Veelgestelde vragen over de Metabo 600697510

De Metabo 600697510 levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Metabo 600697510.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.