1. boormachines
 2. Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x).

Makita DDF484ZJ + 5Ah accu (1x).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita 195584-2 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesMakita 195584-2
Artikelnummer737656
Gewicht1,6 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Makita 195584-2

De Makita DDF484ZJ is een boormachine waarmee je snel en gemakkelijk klussen uitvoert. De boormachine is voorzien van een koolborstelloze motor waardoor de boormachine een hoge kracht heeft bij een lage energieconsumptie. Bovendien blijft het maximale toerental van 2000 toeren per minuut constant door de koolborstelloze motor, zelfs onder zware belasting. Door de 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen stel je de boormachine in voor verschillende materialen. Verder beschikt de boormachine over een automatische asblokkering waardoor je snel en gemakkelijk bits en boorwerktuigen wisselt. Met deze uitvoering van de Makita DDF484ZJ krijg je een 5,0 ampère accu en een lader meegeleverd. Hiermee ben je direct klaar om je boorklus uit te voeren. Deze accu is onderdeel van het Makita LXT 18 volt accu platform. Je gebruikt de accu dus ook op ander Makita LXT 18V gereedschap. Kortom, de Makita DDF484ZJ is een krachtige boormachine die je veel tijd en kracht bespaart bij het uitvoeren van je klussen.

Pluspunten
 • Dankzij de meegeleverde accu en lader kun je direct aan de slag met klussen

  .

  Met een boorcapaciteit tot maximaal 38 millimeter in hout, is deze geschikt voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  De meegeleverde Makita LXT accu is ook compatibel met andere 18 volt elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en accu platform.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Makita 195584-2

De Makita 195584-2 levert bij aankoop Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Makita 195584-2.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.