1. boormachines
 2. Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu).

Bosch EasyImpact 18V-40 (zonder accu).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06039D8100 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch 06039D8100
Artikelnummer902199
Gewicht1,4 kg
Type

Klopboormachine

Capaciteit boorhouder1 - 13 mm
Extra meegeleverdHandleiding
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch 06039D8100

Met de Bosch EasyImpact 18V-40 heb je een veelzijdige machine voor het uitvoeren van lichte schroef- en boorklussen. De krachtige motor van deze klopboormachine heeft een vermogen van 40Nm, waardoor je zelfs de meest veeleisende klus kunt klaren. De boormachine is compact en licht van gewicht, waardoor hij perfect te gebruiken is voor beginnende klussers. Met de Bosch EasyImpact 18V-40 kun je gaten tot maar liefst 35 millimeter boren in hout en tot 13 millimeter in steen, metaal en tegels. De boormachine beschikt ook over een ingebouwde ledverlichting, waardoor je altijd precies kunt zien waar je mee bezig bent. Ook als je al een Bosch Power For All 18 V accu hebt, hoef je geen extra accu te kopen. Deze is namelijk ook te gebruiken voor de EasyImpact 18V-40. Kortom, met de Bosch EasyImpact 18V-40 heb je een krachtige klopboormachine voor het uitvoeren van lichte schroef- en boorklussen.

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor licht boren in tegels en steen door de klopfunctie aan te zetten

  .

  Je kunt hem gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen met een boren capaciteit tot maximaal 35mm in hout

  .

  Dankzij de geïntegreerde werklamp is het ook op minder verlichte plaatsen goed zichtbaar.

Minpunten
 • Met een maximale koppel van 40 Nm is hij minder geschikt om langdurig zwaar schroefwerk te voltooien.

Veelgestelde vragen over de Bosch 06039D8100

De Bosch 06039D8100 levert bij aankoop Handleiding. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch 06039D8100.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.