1. boormachines
 2. Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

5/5

De juiste boormachine kan het verschil maken tussen een moeizame klus en een succesvol project. Of je nu een ervaren klusser, een doe-het-zelver of een professional bent, het belang van de juiste boormachine mag niet onderschat worden. Met het overweldigende aanbod aan boormachines op de markt, elk met hun eigen specificaties en functies, is het cruciaal om de juiste keuze te maken voor de klus die voorhanden is.

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van de juiste boormachine is het type klus dat je wilt uitvoeren. Voor eenvoudige huishoudelijke taken, zoals het ophangen van schilderijen of planken, is een eenvoudige accuboormachine vaak voldoende. Deze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor lichtere klussen.

Naast het type klus is het ook van belang om te letten op het vermogen, het type batterij (voor accuboormachines), de boorhouder en de snelheidsopties. Het gebruik van de verkeerde boormachine kan niet alleen leiden tot inefficiëntie en frustratie, maar ook tot gevaarlijke situaties en schade aan het materiaal.

Kortom, de juiste boormachine is een essentieel gereedschap voor elke klusser of professional. Door aandacht te besteden aan de specificaties en de vereisten van de klus, kan de ideale boormachine worden gekozen om het werk nauwkeurig, efficiënt en veilig uit te voeren.

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch Professional 2607017327 boormachine en ontdek de belangrijkste kenmerken. Vergelijk deze met andere reviews op onze website, en maak voor jou de beste keuze!

SpecificatiesBosch Professional 2607017327
Artikelnummer596139
Gewicht4,11 kg
Type

Schroefboormachine

Capaciteit boorhouder1,5 - 13 mm
Extra meegeleverdAccu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer
StroomvoorzieningAccu / batterij

Omschrijving van de Bosch Professional 2607017327

De Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (voor hout) is de perfecte set voor de doe-het-zelver. De machine is zeer gebruiksvriendelijk, met een robuuste metalen behuizing. De motor is krachtig en stil, en hij is voorzien van de Electronic Cell Protection, waardoor de accu's niet kapot gaan. Met deze set kun je gaten tot 35 millimeter boren in hout en maximaal 10 millimeter in metaal. In de set zitten verschillende bits en boren voor houtbewerking. De set wordt geleverd met 2 18 volt accu's van 2 ampère uit het Bosch Professional 18V System accu platform. Deze accu's zijn ook te gebruiken in andere gereedschappen met hetzelfde platform. De set wordt geleverd met een stapelbare L-Boxx opbergkoffer, waarmee je alles netjes opbergt na gebruik. De Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (voor hout) is de ideale set voor de doe-het-zelver.

Pluspunten
 • Dankzij de 35-delige bit- en borenset kun je meteen aan de slag met klussen

  .

  Met een boordiepte van maximaal 35 millimeter in hout maak je grote boorgaten

  .

  Je kunt de meegeleverde Bosch Professional 18V System accu ook gebruiken op ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee boren in tegels of baksteen.

Veelgestelde vragen over de Bosch Professional 2607017327

De Bosch Professional 2607017327 levert bij aankoop Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer. Dit garandeert dat je direct kunt starten met klussen zonder nog aparte aankopen te moeten doen.

Alle boormachines die vertoond worden op deze website zijn gekozen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo weet je zeker dat je hier altijd een goede keus maakt.

De allerbelangrijkste kenmerken van boormachines om naar te kijken zijn het vermogen, het toerental, de boorhouder, het gewicht en de accuduur (indien van toepassing). We laten deze hier op de website ook altijd zien, zoals hier bij de Bosch Professional 2607017327.

Door te weten wat voor klussen jij wilt gaan doen met de boormachine, kun je kiezen wat voor boormachine. een accuboormachine is geschikt voor lichte en algemene klussen, een klopboormachine is geschikt voor boren in hardere materialen en een boorhamer is het meest geschikt voor zware en professionele boor- en sloopwerkzaamheden. Bij het kiezen van het juiste type boormachine is het essentieel om rekening te houden met het soort klussen dat je wilt uitvoeren en de materialen die je wilt boren.